Üdvözöljük a Tüke Kártya Online ügyintézési rendszerében!

Több, mint 500 kedvezmény, az év 365 napján! Kedvezményes tömegközlekedés, nyereményjátékok és egyedi akciók és exkluzív programok. Ezt kínálja a megújult Tüke Kártya Program minden 14. életévét betöltött, pécsi állandó vagy ideiglenes lakcímkártyával rendelkező lakos számára.

Online rendelési felületünk segítségével pár perc alatt, kényelmesen, otthonából hosszabbíthatja meg Tüke Kártyája érvényességét, vagy csatlakozhat új tulajdonosként a több mint 19.000 tagot számláló Pécsi Tüke Kártya közösséghez.

Figyelem! Felhívjuk szíves igénylőink figyelmét, hogy online kártyaigénylésük díját kizárólag banki átutalással tudják kiegyenlíteni. A kártyagyártás folyamata az átutalás sikeres beérkezését követően azonnal elindul.

Újdonság! Felhívjuk kártyájuk érvényességét meghosszabbító tulajdonosaink figyelmét, hogy érvényesítő matricájuk díját online és személyesen is befizethetik. Az érvényesítő matrica átvételére személyesen, az Igénylő által kijelölt Ügyfélszolgálaton nyílik lehetőség.

Kérjük, válasszon az alábbi lehetőségek közül:

2020.05.31-IG
ÉRVÉNYES TÜKE KÁRTYA MEGHOSSZABBÍTÁSA

Rendelkezem 2018/2019-es Tüke Kártyával.

Tovább a meghosszabbításra

Válassza ezt a lehetőséget, ha rendelkezik a képen látható Tüke Kártyák valamelyikével.

Ha a korábbi években volt Tüke Kártyája (2014-2017 vagy korábban), de 2018-ban nem váltotta ki, ill. nem érvényesíttette matricával kártyáját, akkor válassza az Új Tükekártya igénylése gombot!

2020.05.31-IG
ÉRVÉNYES ÚJ TÜKE KÁRTYA IGÉNYLÉSE

Nem volt korábban Tüke Kártyám, új igénylőként csatlakozom.

Új Tüke Kártya igénylése

Ehhez a lehetőséghez készítse elő digitális önarcképét - igazolványképét - a számítógépén.

Amennyiben hozzátartozójának igényel kártyát, akkor kérjük, gondoskodjon a hozzátartozó digitális igazolványképének előkészítéséről. Ezt a következő menüpontban fel kell töltenie a rendszerünkbe.

Figyelem!
A kép formátuma jpg kell, hogy legyen. A minimális mérete 400x400 px, a maximális fájlméret pedig 3 MB lehet.