Üdvözöljük!

Több mint 200 kedvezmény, az év 365 napján! Kedvezményes tömegközlekedés, nyereményjátékok és egyedi akciók. Ezt kínálja a megújult Tüke Kártya Program minden 14. életévét betöltött, pécsi állandó vagy ideiglenes lakcímkártyával rendelkező lakos számára.

Új online rendelési felületünk segítségével pár perc alatt, kényelmesen, otthonából intézheti kártyamegújítását, vagy csatlakozhat új tulajdonosként a több mint 18.000 tagot számláló Pécsi Tüke Kártya közösséghez.

Figyelem! Felhívjuk szíves igénylőink figyelmét, hogy online kártyaigénylésük díját kizárólag banki átutalással tudják kiegyenlíteni. A kártyagyártás folyamata az átutalás sikeres beérkezését követően azonnal elindul.

Válasszon az alábbi lehetőségek közül:

A.

Rendelkezem 2016-os Tüke Kártyával.

Tovább

Válassza ezt a lehetőséget, ha rendelkezik a képen látható Tüke Kártyával.

Ha a korábbi években volt Tüke Kártyája (2015, 2014 vagy korábban), de 2016-ban nem váltotta ki, akkor válassza az Új Tükekártya igénylése gombot.

B.

Nem rendelkezem 2016-os Tüke Kártyával. Új igénylő vagyok.

Új Tüke Kártya igénylése

Ehhez a lehetőséghez készítse elő digitális önarcképét - igazolványképét - a számítógépén.

Amennyiben hozzátartozójának igényel kártyát, akkor kérjük a kérjük gondoskodjon a hozzátartozó digitális igazolványképének előkészítéséről. Ezt a következő menüpontban fel kell töltenie a rendszerünkbe.

Figyelem!
A kép formátuma jpg kell, hogy legyen. A minimális mérete 400x400 px, a maximális fájlméret pedig 3 MB lehet.

Tisztelt Kártyaigénylő!


Felhívjuk figyelmét, hogy a Széchenyi téri Tüke Kártya Ügyfélszolgálat és az Apáczai Művelődési Központban található Ügyfélszolgálatunk 2016. december 24-e és 2017. január 2-a között zárva tart.

Azon december 19-i héten online rendelt Tüke Kártyák, melyek átvételi helyéül a fenti állomáshelyeket választják, legkorábban 2017. január 4-től lesznek elérhetőek.

Áldott, Békés Ünnepeket Kívánunk Önnek!

Tisztelettel,
Tüke Kártya Ügyfélszolgálat

×