Tüke Kártya megújítás - Kedvezmény adatok

Válassza ki az alábbi lehetőségek egyikét. Katintson a gombra a további információkért.

 • A kedvezményrendszer bemutatása
  A kedvezményrendszer bemutatása

  Ha Ön rendelkezik 2018/2019-es évben érvényes Tüke Kártyával, új, 2020. május 31-ig érvényes Tüke Kártyáját akár ingyenesen is igényelheti!

  50 % - kedvezményre jogosult az a Tüke Kártya tulajdonos, akire egyszerre igazak az alábbi állítások:

  • 2018/2019-es fényképes Tüke Kártya tulajdonosként, 2019/2020-ra kártyaérvényesítő matricát rendel;
  • tovább ajánlja a Tüke Kártyát olyan pécsi lakosnak, aki még nem rendelkezik Tüke Kártyával;
  • és akinek ajánlottja befizeti a kártyakiváltás összegét, azaz megrendeli a kártyát online, vagy személyesen valamely ügyfélszolgálatunkon.

  100% - kedvezményre jogosult az a Tüke Kártya tulajdonos, aki legalább két új pécsi lakosnak ajánlja tovább a Tüke Kártyát, s azok csatlakoznak a Tüke Kártya tulajdonosok köréhez.

  Hogyan történik a kedvezmény beváltása?

  Az új tulajdonosok részére az online kártyaigénylő rendszer, illetve az Ügyfélszolgálati pont munkatársa a kártyadíj befizetését követően egy kedvezmény kódot ad meg. E kóddal, az új tulajdonos Ajánlója, azaz Ön, 50%-os kedvezményre jogosult. A kódot a lent látható mezőbe kell beírnia.

  Amennyiben több embernek ajánlotta a Tüke Kártyát, s ők is kártyatulajdonosokká válnak a kártyadíj online befizetésével, úgy egy további kedvezmény kódot is megadhat, s így, már 100 %-os kedvezménnyel, ingyenesen igényelheti a Tüke Kártyáját meghosszabbító matricáját.

  Fontos! A kedvezmény kód csak az Ajánlott, Új Tulajdonos által befizetett összeg jóváírása után aktiválódik, ami általában a befizetést követő munkanapon történik meg. Tehát az után egy munkanappal, hogy azok, akiknek ajánlotta a szolgáltatást – átutalták, vagy személyesen az ügyfélszolgálati ponton befizették saját kártyájuk regisztrációs díját.

  Egy kedvezmény kód csak egyszer használható fel. Egy megfelelő kedvezmény kód beírása esetén 50%, két megfelelő kedvezmény kód beírása esetén 100% kedvezményre jogosult a Tüke Kártyáját matricával érvényesítő kártyatulajdonos.

 • Nem vagyok jogosult a regisztrációs kedvezményre.
 • Igénybe veszem a kedvezményes regisztrációs díjat

  Fontos! A kedvezmény kód csak az ajánlott, új tulajdonos által befizetett összeg jóváírása után aktiválódik, ami általában a befizetést követő munkanapon történik meg. Tehát az után egy munkanappal, hogy azok, akiknek ajánlotta a szolgáltatást – átutalták, vagy személyesen az ügyfélszolgálati ponton befizették saját kártyájuk regisztrációs díját.

  Egy kedvezmény kód csak egyszer használható fel.
  Egy megfelelő kedvezmény kód beírása esetén 50%, két megfelelő kedvezmény kód beírása esetén 100% kedvezményre jogosult a Tüke Kártyáját meghosszabbító kártyatulajdonos.

  Ha mégsem jogosult a kedvezményre, akkor válassza a felső lehetőséget.